Реднап: Тотнъм трябва да вземе не само Бейл, но и Модрич


Реднап: Тотнъм трябва да вземе не само Бейл, но и Модрич
Снимка: Guliver/GettyImages

1767 0

Бившият треньор на Тотнъм Хари Реднап смята, че клубът трябва да си върне не само Гарет Бейл, но и друг от бившите си футболисти – Лука Модрич. Именно Реднап бе наставник на „шпорите“, когато отборът се класира за Шампионската лига с Модрич и Бейл в редиците си.

Впоследствие двамата бяха трансферирани в Реал Мадрид, където записаха редица успехи и спечелиха Шампионската лига цели 4 пъти. В последните дни силно се говори, че уелсецът е на път обратно към Северен Лондон, но според Хари Реднап Даниел Леви трябва да привлече още една от звездите на „Сантиаго Бернабеу“ Лука Модрич. „Бих се опитал да взема и Лука Модрич. Бих си върнал двамата – Бейл и Модрич. Това би била страхотна покупка. Лука е фантастичен играч. Това ще бъде невероятно. Имам усещането, че те се нуждаят от някого в центъра на терена. Разполагат с чудесни нападатели, но им трябва някой, който да им създава положения“, сподели Хари Реднап пред ‘Stats Perform News’.

Лука Модрич, който преди няколко дни навърши 35 години, пристигна в Реал Мадрид от Тотнъм през 2012-та година. За 8 сезона с „Кралския клуб“ той изигра 343 мача и отбеляза 22 гола, като спечели и Златната топка през 2018-та година. А ето какъв спор поражда евентуалният трансфер на Гарет Бейл в Тотнъм. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички