Невероятно: Гарет Бейл изкарал по 23 800 евро на игрова минута с Реал Мадрид за миналия сезон


Невероятно: Гарет Бейл изкарал по 23 800 евро на игрова минута с Реал Мадрид за миналия сезон
Снимка: Getty Images/Gulliver

1878 0

Пореден трансферен прозорец, в който се спекулира около продажбата на Гарет Бейл от Реал Мадрид. Или поне отдаването му под наем с цел спасение от космическата му заплата. Изглежда този път това ще се случи с временно преминаване в бившия му отбор Тотнъм.

Определено всички на "Сантиаго Бернабеу" ще си отдъхнат, тъй като уелсецът далеч не е сред футболистите, на които Зинедин Зидан разчита, а в малкото време, прекарано не терена, той не убеждава в качествата си, които бе демонстрирал преди години.

Испанското издание AS прави повече от любопитна сметка, според която Бейл е прибирал по 23 800 евро за всяка игрова минута с Реал през миналия сезон. "Кралския клуб" му е платил 30 милиона евро за миналия сезон, а той записа едва 1260 минути.

Това е само 27,5% от всички възможни игрови минути от двубоите на "белия балет". Очертава се, при евентуално негово оставане на "Бернабеу", през този сезон да играе още по-малко и съответно сумата му за игрови минути би нараснала още повече. Все пак, на този етап преминаването му в Тотнъм изглежда почти сигурно.

А агентът на Бейл разкри колко близо е уелсецът до Тотнъм, Моуриньо също коментира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички