Реднап смята, че Бейл ще вдигне класата на Тотнъм


Реднап смята, че Бейл ще вдигне класата на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

983 0

Бившият треньор на Тотнъм Хари Реднап е на мнение, че „шпорите“ трябва да си върнат крилото Гарет Бейл през настоящия трансферен прозорец. Спърс преговарят с настоящия клуб на уелсеца Реал Мадрид за потенциална сделка, която да върне футболиста в Северен Лондон.

Бейл страдаше от редица контузии през миналата кампания, но дори когато бе здрав, той често бе оставян извън групата на „Кралския клуб“ от треньора Зинедин Зидан и изигра едва 20 мача във всички турнири през изминалата кампания. Хари Реднап е на мнение, че 31-годишният футболист би бил страхотно ново попълнение за тима на Тотнъм. „Той ще бъде страхотно ново попълнение за отбора и ще бъде супер да видим Гарет да играе отново. Той е невероятен играч, страхотен талант и е загуба, когато не го виждаме в игра. Ако той се върне в Тотнъм, това може да обърне техния сезон. Те се представят посредствено през последните шест месеца. Отборът се нуждае от магията на Гарет. Ако той премине при тях, или в Манчестър Юнайтед, това ще направи огромна разлика в представянето им“, заяви Хари Реднап пред ‘BBC Radio Wales’.

Гарет Бейл премина от Тотнъм в Реал Мадрид през лятото на 2013-та година за рекордните за онова време 100 милиона евро. Уелсецът помогна на „Кралския клуб“ да спечели 2 пъти Ла лига и 4 трофея от Шампионската лига, като вкара голове в два от финалите в най-силния европейски клубен турнир. А ето какво каза агентът на Гарет Бейл за потенциално негово завръщане в Северен Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички