Реал Мадрид със съобщение за Висшата лига на Англия


Реал Мадрид със съобщение за Висшата лига на Англия
Снимка: Getty Images

2170 0

Реал Мадрид публикува съобщение, с което опроверга информацията на каталунския ежедневник Mundo Deportivo, според която мадридският клуб "проучва възможността" да напусне Ла Лига, за да се присъедини към английското първенство.

"По отношение на информация, публикувана от "Ел Мундо Депортиво", където се казва, че клубът ни проучва възможността да напусне Ла Лига и да се премести във Висшата лига, Реал Мадрид желая да уточни, че тази информация не само е напълно невярна, но и абсурдна и невъзможна", посочи испанският гранд.

"Тази информация има единствената цел да наруши още веднъж ежедневието на клуба ни, който играе първи мач за новия сезон събота вечер срещу Алавес.

Според каталунския вестник Реал Мадрид е проучвал възможността да се премести след провала на проекта за Супер Лига. Ръководителите на Реал били изморени от проблемите, които президентът на Ла Лига Хавиер Тебас им създава постоянно.

"В този възможен сценарий предпочитаното първенство от Флорентино Перес и близките му сътрудници е английската Висша лига, въпреки че са разглеждани варианти и за италианската Серия А и германската Бундеслига", посочва изданието.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички