"Разплака го"! Бившата звезда на Челси Оби Микел каза за голям скандал между Мохамед Салах и Жозе Моуриньо


"Разплака го"! Бившата звезда на Челси Оби Микел каза за голям скандал между Мохамед Салах и Жозе Моуриньо
Снимка: GettyImages

2906 0

Бившата звезда на Челси - Оби Микел, се върна към "златния" си период при "сините" под ръководството на легендарния Жозе Моуриньо. Нигериецът си припомни любопитна случка, при която "специалния" се нахвърля на свой футболист, разплаквайки го.

Въпросният играч е настоящата суперзвезда на Ливърпул Мохамед Салах. Той напуска съблекалнята на лондончани през сълзи на полувремето на двубой, в който не успява да даде най-доброто от себе си.

Причина за това е именитият му португалски наставник, който остава бесен при видяното от възпитаника си на терена. 

"Мисля, че Салах не се представяше добре. Тогава Моуриньо влезе и го разпиля, разпиля го жестоко. Той се разплака, а след това Моуриньо дори не му даде да се върне на терена за второто полувреме. Извади го", спомни си Оби Микел и продължи.

"Всичко щеше да е много по-лесно, ако просто го бе сменил и казал 'Не играеш добре, напусни, седни долу, няма да се връщаш на терена'. Той обаче побесня и го накара да напусне", допълни още той.

Салах пристига на "Стамфорд Бридж" от Базен с големи очаквания, които обаче не оправдава. Липсата на игрово време принуждава клуба да го отдаде под наем във Фиорентина през 2015-а година, а малко по-късно да го продаде на Рома. За лондончани египтянинът записва едва 2 гола и 4 асистенции в 19 мача.

Моуриньо неведнъж е засвидетелствал странните си практики. Ето защо наскоро накара играчите си да си направят снимка след загубен двубой

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички