Разпадът е пълен: Играчи на Юнайтед упрекват Солскяер и за избора на капитан


Разпадът е пълен: Играчи на Юнайтед упрекват Солскяер и за избора на капитан
Снимка: Getty Images/Guliver

2683 0

В съблекалнята на Манчестър Юнайтед е пълен ад и ще е цяло чудо, ако в това положение отборът спечели някой следващ свой мач. Ако се вярва на информацията на вестник "The Times", мениджърът Оле Гунар Солскяер тотално е изгубил контрол над съблекалнята и е упрекван в различни неща от отделни играчи или групи в тима.

Според изданието футболистите на "червените дяволи" тренират без всякаква мотивация и се съмняват в тактическите указания на своя треньор. Твърди се, че след поражението от Лестър с 2:4 играчите са имали среща, на която са се обвинявали един-друг за неуспехите.

Когато Солскяер им е предложил да дадат своите предложения за излизане от кризата, един от тях, чието име не се назовава, е изразил претенции за това, че Хари Магуайър е получил капитанската лента само шест месеца след трансфера си от Лестър.

Друг играч, който вероятно е Ерик Баи, е изразил претенции към Солскяер по повод избора му на състав преди мачовете. Той смята, че норвежецът не сменя футболистите с, дори когато те видимо не са във форма. А ето коя звезда на Юнайтед дори е обидил своя мениджър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички