Разочароващият сезон за нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд продължава


Разочароващият сезон за нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд продължава
Снимка: Getty Images/Guliver

1331 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд продължава да не се радва на добра кампания. Изминалите няколко дни също не бяха най-пъстрите за продукта от академията на „Олд Трафорд“.

Англичанинът определено е очаквал повече от себе си този сезон. Първо, контузия в рамото го извади от терените до средата на октомври, а след идването на Ралф Рангник начело, младокът не блести с изявите си.

В събота мениджърът на „червените дяволи“ не можеше да разчита на Кристиано Роналдо и Единсон Кавани на върха на атаката. За мнозина отговорът бе именно Рашфорд, но германският специалист взе решението да излезе с Бруно Фернандеш в предни позиции като фалшива деветка. Рашфорд се появи в 64-ата минута, но не успя да впечатли. Изглежда сякаш треньорът е загубил вяра в един от любимците на клуба.

Трябва да се има предвид, че златното момче на Юнайтед не получи и повиквателна от Гарет Саутгейт за приятелските срещи на английския национален отбор срещу Кот Д'Ивоар и Швейцария през изминалата седмица. Това навярно не се е харесало на Рашфорд, защото той бе неизменна част от „трите лъва“ за Мондиал 2018 и Евро 2020. Футболистът трябва да върне формата си, за да влезе отново в плановете на Саутгейт.

Управата на Юнайтед обаче не се отказва от Рашфорд и ще се опита да удължи договора му, който изтича през 2024 година, информира ESPN.

До момента в сезона играчът е отбелязал едва 5 попадения в 27 мача, а очакванията към него със сигурност са за много повече. Изглежда, че идването на нов мениджър може да възроди кариерата на Рашфорд и тя отново да тръгне стремглаво нагоре. А ето какво каза един от кандидатите за поста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички