Ралф Рангник с коментар за новия треньор на Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник с коментар за новия треньор на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3948 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник коментира от каква визия се нуждае отбора в бъдеще и подчерта, че ще е нужно търпение за да се постигне успех. Той призова следващия треньор да бъде подкрепен откъм играчи, за да развие тима по правилен начин.

"Когато наблюдавах двубоя на Ливърпул, те имаха проблем да намерят своя ритъм, но успяха да победят с добър резултат 2:0. Както Ливърпул, така и Манчестър Сити са градени в продължение на 5-6 години и то според вижданията на техните треньори. Говорих с ръкодоството, че същият подход трябва да бъде приложен и тук. В момента, в който стане ясно кой ще е новият наставник, той трябва да е наясно с ДНК-то на клуба, как иска да играе и какви футболисти са му необходими", каза Рангник.

"В мачове, в които играта ни върви и инерцията ни е добра, ние показахме в миналото, че можем да се справим и да надиграем други отбори, но срещу Лестър не се получи. Те бяха агресивни, което ни създаде проблеми. Това са неща, които трудно могат да бъдат променени. Няма как да промениш един технически играч, във физически, агресивен, а разполагаме с изобилие от технични състезатели", завърши той.

Според медиите на Острова най-сериозният фаворит за наследник на германеца е настоящия старши треньор на Аякс Ерик Тен Хаг. Появи се информация, че от ръководството дори са провели интервю с 52- годишния нидерландец. Наскоро той направи интересно изказване за слуховете, които постоянно го свързват с Манчестър Юнайтед.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички