На Острова започнаха с прогнозите: Предпочитат младок на Арсенал пред Хари Кейн


На Острова започнаха с прогнозите: Предпочитат младок на Арсенал пред Хари Кейн
Снимка: Getty Images

1813 0

Легендарният защитник на Арсенал Мартин Киоун неведнъж е изненадвал с изказванията си. Този път обаче дори възмути много футболни фенове с едно много интересно свое предпочитание. 

Британецът отговори открито и спокойно на въпрос, че предпочита тепърва изгряващия на сцената нападател на Арсенал Еди Нкетия пред опитния и доказал се голмайстор на Тотнъм Хари Кейн.

"За мен ще бъде най-лесно просто да кажа, че предпочитам Кейн, но всъщност не е така. Няма да изневеря на моя отбор и ще спомена името на Еди Нкетия", сподели Киоун пред "Daily Mail".

"Битката между двата отбора предстои и няма да кажа нищо, което ще попречи на "артилиеристите". Не бих избрал никого от Тотнъм - дори и Хари Кейн, не искам да нараня самочувствието на Еди", добави бившият футболист.

Това негово изказване предизвика доста дебати в социалните мрежи. Фенове на Тотнъм нарекоха Киоун "безумец", а привърженици на Арсенал ревностно го защитаваха. Размириците в онлайн пространството пък подсилиха допълнително лондонското дерби, което предстои да се изиграе утре (12.05).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кой може да се присъедини в състава на Арсенал това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички