Разкриха колко залога за загуби на отбора си е направил Айвън Тоуни и защо не е наказан по-сурово


Разкриха колко залога за загуби на отбора си е направил Айвън Тоуни и защо не е наказан по-сурово
Снимка: Getty Images

2656 0

Голмайсторът на Брентфорд  Айвън Тоуни е осъществил 13 залога неговият отбор да загуби в периода между август 2017 и март 2018 година. 27-годишният нападател на "пчеличките" е диагностициран със зависимост към хазарта.

Поради тази наказанието му е само осем месеца. В противен случай е щяло да бъде по-тежко, разкриха от Футболната асоциация на Англия.

От доклада на ФА се разбира, че Тоуни не е бил в групата за въпросните 13 мача и не е имало как да повлияе на крайния резултат, поради което не са му предявени обвинения за "черно тото".

В същото време нападателят е заложил на своя отбор да спечели в 15 мача, като е взел участие в 11 от тях. Друго нарушение на Тоуни е свързано с това, че е казал на свой приятел, че ще бъде в титулярния състав за даден мач, ден преди двубоя.

Междувременно стана ясно кога Тоуни ще може да поднови тренировки с клуба си. В първите четири месеца от 8-месечното наказание той няма да може да се подготвя с Брентфорд, но от 17 септември той ще може да тренира със съотборниците си. Тоуни няма право да играе за Брентфорд или Англия до 16 януари 2024.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Айвън Тони след наказанието: Разочарован съм, фокусирам се върху завръщането си следващия сезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички