Тен Хаг разкри какво е нужно на Манчестър Юнайтед, за да детронира Манчестър Сити във Висшата лига


Тен Хаг разкри какво е нужно на Манчестър Юнайтед, за да детронира Манчестър Сити във Висшата лига
Снимка: Getty Images

2406 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обяви, че на отбора са нужни по-класни играчи, за да се бори за титлата във Висшата лига и битката за трофеите в Европа.

"Искаме да се борим за титлата, но трябва да бъдем реалисти с какво разполагаме в момента. Сега сме далеч от върха, така че имаме да вършим много работа, но ни трябват по-добри играчи, ако искаме да се борим за най-ценните трофеи", заяви нидерландецът след боя с 4:1 над Челси.

Със звучния успех над "сините" Юнайтед си осигуриха завръщане в Шампионската лига през следващия сезон, но Тен Хаг намекна, че ще иска сериозно подсилване на състава през лятото.

"Мястото на този клуб е в Шампионската лига. Но във Висшата лига е трудно, много отбори се борят за тези четири позиции. За нас е голямо постижение, че успяхме. Вървим в правилната посока, но знаем, че все още не сме стигнали нивото, което искаме. Важно е, че се завръщаме в Шампионската лига. Ако искаш да бъдеш успешен клуб, трябва да играеш в този турнир", коментира още той.

"Това е добра основа за надграждане, но стандартите и очакванията трябва да се вдигнат. Ще работим през лятото с този състав, но също така трябва да го подсилим с нови играчи", допълни мениджърът на Юнайтед.

Ето какво още каза Тен Хаг след боя над Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички