Рашфорд защити Моуриньо и отсече: Той е победител, а Ливърпул не са фаворити


Рашфорд защити Моуриньо и отсече: Той е победител, а Ливърпул не са фаворити
Снимка: Guliver/GettyImages

1983 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфрод защити Жозе Моуриньо, наричайки го "победител". Това стана в интервю за Sky Sports два дни преди дербито срещу Ливърпул, което може да коства главата на португалеца при тежка загуба срещу новия лидер в английската Висша лига.

Английският национал коментира, че винаги има вълнение преди подобен двубой и в никакъв случай "червените дяволи" не са аутсайдер, какъвто го определят всички букмейкъри.

"Не отиваме на "Анфийлд" като аутсайдер. Отиваме там така, както го правим на всяко друго място - за победа. Те са добър отбор, интензитетът, с който играят те, е много голям и прави мача много труден. Важно е да сме фокусирани върху нашето представяне и да отбележим повече голове от тях", отсече Рашфорд.

"Мисля, че настройката на Моуриньо, както и на всички нас, е малко по-различна преди такива мачове - нормално е. Не можем да скрием факта, че се вълнуваме. Но Моуриньо е победител. И мисли само за това как да спечелим срещу Ливърпул. Единственото, което има значение в този мач, са 3-те точки", допълни един от най-резултатните играчи на "червените дяволи". Юнайтед ще има важно предимство в мача, тъй като има ключови контузени в Ливърпул - ето кои са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички