Клоп: Наясно съм с критиките към Юнайтед, но когато ги гледам, виждам...


Клоп: Наясно съм с критиките към Юнайтед, но когато ги гледам, виждам...
Снимка: Guliver/GettyImages

2676 0

Вече като участник в мега сблъсъка на Висшата лига Ливърпул - Манчестър Юнайтед Юрген Клоп няма търпение за срещата между двата най-успешни тима в английския футбол. Самият той призна, че дори като треньор на Майнц и Борусия Дортмунд е правел всичко по силите си, за да гледа двубоя, чието следващо издание е в неделя.

"Да си част от този сблъсък е много специално чувство. Това е голям мач. Когато бях в Германия, правех всичко по силите си, за да гледам срещата. Много емоционален, много напрегнат двубой. Мачовете срещу Юнайтед винаги са трудни", каза Клоп по време на пресконференцията си от базата на Ливърпул.

"Тази седмица постигнахме една от важните си цели и използвахме сряда, за да се възстановим емоционално и физически. От вчера се готвим на пълни обороти за срещата в неделя.

Никога не съм се интересувал от точковия актив на "червените дяволи". Наясно съм с критиките към Манчестър Юнайтед, но когато анализираме противника и изключим звука, виждаме много качество, техника, сила, Давид де Хеа на вратата... Трябва да играем ядосано в неделя и да се борим до самия край", категоричен беше Клоп, който беше помолен за коментар за ситуацията около Пол Погба.

"Пол Погба е играч от световна класа и това е всичко, което мога да кажа. Трябва да се подготвим и за него", лаконичен беше германският специалист. Какво каза Клоп за пълния лазарет на Ливърпул преди дербито вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички