Рашфорд: Нападението ни е стряскащо, трябва да го използваме

Нападателят на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор - Маркъс Рашфорд, сподели мнението си относно нападението на "трите лъва". Той го определи като стряскащо, като визираше най-вече партньорството си с Хари Кейн и Рахийм Стърлинг. 

Запитан за играта си с Кейн и Стърлинг, той заяви: "Мисля, че очевидно сме добра комбинация, но сме играли с нападение, различно от нас тримата, и е плашещо какво можем да постигнем като група от нападатели. Трябва да го използваме като предимство. Ако на някого от трима ни не му върви, трябва да влезе друг играч, който да направи разликата. Трябва да го използваме като наше предимство на 100%" - заяви Рашфорд.

Уволниха треньор в Англия, след като препсува 58 пъти на пресконференция

Треньорът на четвъртодивизионния английски Гримсби Таун - Майкъл Джоли, беше уволнен от клуба, след като препсува многократно по време на прескон...

Междувременно, националният селекционер на Англия Гарет Саутгейт призна, че е възможно да не е начело на "трите лъва" през 2022 г., когато ще се състои Световното първенство по футбол в Катар. Каква причина би могла да доведе до такова развитие - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!