Саутгейт призна, че може да не е начело на Англия за Мондиал 2022

Националният селекционер на Англия Гарет Саутгейт призна, че е възможно да не е начело на "трите лъва" през 2022 г., когато ще се състои Световното първенство по футбол в Катар. Разбира се, всичко зависи от представянето на Англия под ръководството на Саутгейт, а решаваща роля ще има Евро 2020.

"Това зависи много от представянето ни през следващото лято. Когато имаш много тежка седмица, хората могат да спрат да те обичат. Ако няма топлина за теб, може да започнеш да вредиш на тима. Реалистично настроен съм - знам колко бързо могат да се обърнат нещата" - заяви Саутгейт.

Преди месец бяха готови да напуснат терена, а сега англичаните мечтаят за още мачове с България

Само преди месец английският национален отбор бе готов да напусне терена по време на евроквалификацията с България, а сега "Трите лъва" се надява...

Англия, под ръководството на Саутгейт, спечели безапелационно своята квалификационна група, в която бе и България. "Трите лъва" записаха 21 точки от 8 мача, като единственият резултат, различен от победа, бе срещу Чехия (загуба с 1:2). А каква е ситуацията с Джейми Варди, който се представя страхотно за Лестър, но не играе за националния отбор - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!