Селекционерът на Косово: Единственият начин да спреш Стърлинг е като му счупиш крака

Селекционерът на Косово Бернард Шалан се пошегува, че единственият начин, по който отборът може да спре Рахийм Стърлинг, е като му счупи крака. Англия е в Прищина за първи път за последния двубой от евроквалификациите, като вече е ясно, че ще завърши на върха в група А.

Очаква се Стърлинг да започне като титуляр за гостуващия състав, след като не попадна в състава на „трите лъва“ за разгромния успех над Черна гора със 7:0 в четвъртък като наказание за спречкването си със защитника на Ливърпул Джо Гомес.

Изваждането на Стърлинг от състава е най-голямото изпитание за Саутгейт

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт пое пълна отговорност за решението да остави извън състава Рахим Стърлинг за квалификацията с Черна гора...

Шалан вярва, че завръщането на нападателя на Манчестър Сити е лоша новина за неговия отбор. "Със сигурност, това не са добри новини за нас. Стърлинг е един от най-добрите на своята позиция в света – видяхме още в първия мач срещу нас. Ще се опитаме да намерим решение, за да го спрем…или да му счупим крака", пошегува се швейцарският специалист.

"Предстои ни изключително тежък мач, изправяме се срещу отбор, който буквално прегазва съперниците си дотук в квалификационната група. За англичаните това е мач номер 1001, докато за нас 29-и – те са малко по-опитни от нас", приключи в типичен стил той.

А с какви думи Стърлинг е "запалил" скандала с Джо Гомес - четете в този материал на SportLive.bg

Още по темата

Please select answer!