Преди месец бяха готови да напуснат терена, а сега англичаните мечтаят за още мачове с България


Преди месец бяха готови да напуснат терена, а сега англичаните мечтаят за още мачове с България
Снимка: БГНЕС

2215 0

Само преди месец английският национален отбор бе готов да напусне терена по време на евроквалификацията с България, а сега "Трите лъва" се надяват да попаднат в една група с нас на Евро 2020. Националният ни отбор все още не се е класирал за шампионата, като ще трябва да мине през плейофите на Лигата на нациите, за да си осигури място.

В Англия обаче са сигурни, че група с "лъвовете" ни би бил идеален вариант за тях. Английският национален отбор е един от участниците на Европейското първенство през следващата година. На Острова вече се подготвят за жребия за Евро 2020, който ще се тегли на 30 ноември в Букурещ. Другите два идеални противника за отбора, според The Sun, са Финландия и Полша. Като възможно най-лошата група за англичаните е с отборите на Франция, Португалия и Сърбия.

Припомняме, че само през октомври стана голям скандал на квалификацията в София между нашия тим и този на англичаните, като срещата бе на два пъти  прекъсната от главния рефер Иван Бебек заради расистки скандирания по трибуните, насочени срещу играчите на гостите. А още дни преди двубоя от английския лагер непрестанно коментираха притесненията си от този проблем и дори имаше заплахи да напуснат терена на Националния стадион.

Междувременно, стана ясно, че и английските фенове са атакували българската публика. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички