Рангник стана на подбив за играчите след забавен гаф


Рангник стана на подбив за играчите след забавен гаф
Снимка: Getty Images

1641 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е допуснал гаф в началото на седмицата, съобщава "Daily Mail". Германецът е отишъл на клубната база във вторник, забравяйки, че е дал почивка на футболистите си.

В понеделник "червените дяволи" победиха Астън Вила в турнира ФА Къп, а на следващата сутрин Рангник, сякаш нищо не се е случило, е отишъл в Карингтън, за да проведе тренировка. Той веднага е усетил, че нещо не е наред, след като излизайки на базата е установил, че няма персонал, който да тества играчите за коронавирус.

Едва след това 63-годишният специалист е разбрал, че е бил подведен от паметта си. "Той попита от колата си къде са тестващите, след което му беше напомнено, че играчите имат почивка. Това беше активно обсъждано на тренировъчната база. Всички играчи се шегуваха с това", споделя източник на изданието. Ето кой, според Рангник, трябва да поеме Манчестър Юнайтед след него. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички