Ралф Рангник застана твърдо зад думите на Кристиано Роналдо


Ралф Рангник застана твърдо зад думите на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

6502 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник се съгласи с думите на звездата си Кристиано Роналдо относно това, че "червените дяволи" трябва да играят като отбор и да си поставят по-високи цели. Португалецът бе дал интервю, в което каза още, че не е на "Олд Трафорд", за да гони шесто или седмо място.

Мениджърът даде пресконференция преди днешното гостуване на Астън Вила от 22-ия кръг на Висшата лига (мачът започва в 19:30 ч. - вижте коефицентите):

"По-възрастните и по-младите футболисти трябва да играят като отбор и да бъдат обединени на терена. Имаме толкова много топ талантливи играчи и това ме връща към казаното от Кристиано – трябва да работим и да се развиваме като екип заедно. Ако е необходимо да се говори много директно с момчетата, това помага, дори в съблекалнята", смята Рангник.

"Ако Кристиано или някой от другите играчи отправят послания към съотборниците си, те са повече от добре дошли да го сторят. Сега имаме достатъчно опитни, по-възрастни играчи, които не само могат да бъдат пример за подражание в тренировките, на терена и в мачовете. Но те също могат да правят това във всички тези разговори в съблекалнята или когато са заедно в хотела преди мачовете".

"Това трябва да се случи. В екип, в сплотен екип това се случва автоматично. И мога само да приканвам и казвам на всички футболисти, също и на по-възрастните, да правят това редовно. Това помага още повече на отбора, който имаме в момента", добави треньорът на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички