Ето кой футболист е "неприкосновен" в Манчестър Юнайтед


Ето кой футболист е "неприкосновен" в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3597 0

В Манчестър Юнайтед имат незаменим играч, а това не е Кристиано Роналдо, Бруно Фернандеш или Давид Де Хеа. В клуба от северозападна Англия са очаровани от представянето на десния бранител Диого Далот, който е със статут на „неприкосновен“ за стартови състав на отбора. Това е в следствие на добрата форма, която португалецът показва с изявите си и мачовете, които прави за „червените дяволи“.

Той бе спряган за трансфер през лятото, като Милан искаше да го вземе за постоянно, след като Далот игра при „росонерите“ под наем, но след завръщането си на „Олд Трафорд“ бекът направи 12 мача във всички турнир, в които е изключително постоянен.

Според италианския журналист Фабрицио Романо, Борусия Дортмунд имаше желание да вземе Далот през лятото, а интересът се е пренесъл и през зимния трансферен пазар. Според Романо обаче шансът вестфалци да докарат играча на „Сигнал Идуна Парк“ е нулев, след като мениджърът на Юнайтед Ралф Рангник оценява „високо“ изявите на своя футболист.

22-годишният португалец има още 18 месеца по договора си с клуба от Манчестър и има седем мача като титуляр в девет срещи от английския футболен елит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички