След десерта: Играчите на Юнайтед отказаха и захарта в кафето заради Роналдо


След десерта: Играчите на Юнайтед отказаха и захарта в кафето заради Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2903 0

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо влияе на съотборниците си по много начини, включително и на режима им на хранене. Те следват неговия пример по отношение на храненето и научния подход към спорта, пише The Athletic. Например, някои от играчите са престанали да добавят захар към кафето или чая си.

През миналата есен вратарят на "червените дяволи" Лий Грант разказа, че по време на вечеря в хотел в петък никой играч не се е докоснал до десертите, които са им разрешени след хранене. Вариантите са били ябълков пай, яйчен крем, брауни и други.

"Нито един играч не се докосна до тези неща. Всички гледаха в чинията на Кристиано, където имаше киноа, авокадо и няколко твърдо сварени яйца", обясни Лий тогава.

През настоящия сезон 36-годишният нападател вкара 14 гола и направи 3 асистенции в 24 мача за тима във всички турнири. В последните 3 мача със свое участие португалецът няма гол или асистенция. Наскоро се появи информация, че част от играчите на Юнайтед не могат да намерят общ език с Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички