Ралф Рангник въвежда желязна дисциплина в Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник въвежда желязна дисциплина в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

4095 0

Ралф Рангник ще въведе нови правила в съблекалнята на Манчестър Юнайтед, които футболистите ще трябва да следват, ако искат да спасят сезона, съобщава Daily Star. "Червените дяволи" са на седмо място в класирането и е ясно, че това не задоволява никого на "Олд Трафорд".

Като колумнист в сайта The Coaches' Vocie Рангник обясни как с времето е станал по-спокоен като треньор. "Научих, че много грешки се случват от прекалената емоционалност по време на мачовете, или защото си бил влюбен в представянето на тима си или си ядосан", пише германецът.

"Важно е да запазиш баланс и да гледаш мача, анализирайки какво се случва и какво трябва да се промени. Опитът показва, че футболистите имат нужда от ясни правила. Но не е достатъчно да им кажеш какво могат да правят и какво не могат. Трябва да ги убедиш да следват правилата. Правилата трябва да важат и за мениджъра също. Трябва да прилагаш това, на което ги учиш", добавя още той.

Повече за привличането на Ралф Рангник начело на Манчестър Юнайтед прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички