Без Солскяер? Титулярът Ван де Беек "грейна" с невиждана в Юнайтед усмивка (ВИДЕО)


Без Солскяер? Титулярът Ван де Беек "грейна" с невиждана в Юнайтед усмивка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3179 0

Още преди Оле Гунар Солскяер да се раздели с Манчестър Юнайтед бе ясно, че футболистът на "червените дяволи", който би бил най-щастлив от този ход, е полузащитникът Дони ван де Беек, който дойде в клуба с големи надежди от Аякс.

Нидерландецът обаче получаваше шансове за изява изключително рядко и често оставаше недоволен от решенията на норвежеца, като понякога дори го демонстрираше. Още в първия двубой след раздялата на клуба със Солскяер настана промяна за играча.

Временно заемащият поста старши треньор на "червените дяволи" Майкъл Карик изненадващо остави на резервната скамейка Бруно Фернандеш, а вместо него пусна в игра именно Дони ван де Беек. Той не впечатли с изявите си, което е обяснимо, но демонстрира огромно желание.

След края на двубоя срещу Виляреал от Шампионска лига (спечелен с 2:0) пък си пролича веднага промяната за него. Той се израдва бурно с дошлия през лятото от Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. Англичанинът реализира дебютното си попадение за клуба в тази среща.

Все още не е ясно кой ще замести Солскяер за постоянно. Едно от най-усилено спряганите имена бе това на наставника на ПСЖ Маурисио Почетино. Юнайтед дори пита ПСЖ за Почетино, но получи звучен шамар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички