Ралф Рангник с добри новини: Роналдо се завръща срещу Евертън


Ралф Рангник с добри новини: Роналдо се завръща срещу Евертън
Снимка: Getty Images

1388 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник потвърди, че Кристиано Роналдо ще се завърне за съботния мач от Висшата лига срещу Евертън.

Звездата на отбора не взе участие в предишния двубой с Лестър, завършил 1:1. За "червените дяволи" ще отсъстват Люк Шоу, Рафаел Варан, Едисон Кавани и Скот Мактоминей, които са контузени.

Германецът отказа да коментира информациите, че начело на тима за постоянно ще застане Ерик тен Хаг от лятото. Рангник ще оваканти поста и ще заеме ролята на консултант. 

Медиите на Острова гръмнаха с новината, че "червените дяволи"са близо до финализиране на назначаването на новия си мениджър, като се очаква нидерландецът да бъде избраният от клуба кандидат.

"Това е пресконференцията за утрешния мач. Не възнамерявам да говоря за евентуални нови лица в тима", сопна се Рангник на поредния въпрос за нидерландския специалист. 

"От това, което знам, всички мениджъри, с които клубът е разговарял досега, са топ треньори. Ако това се отнася за Ерик Тен Хаг, то важи и за него. Това е всичко, което мога да кажа на този етап", завърши той.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бъдещият мениджър на Манчестър Юнайтед вече планира кои играчи смята да привлече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички