Райън Мейсън с първи думи - вярва, че Тотнъм може да постигне добър резултат срещу Манчестър Юнайтед


Райън Мейсън с първи думи - вярва, че Тотнъм може да постигне добър резултат срещу Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2049 0

Новият временен старши треньор на Тотнъм - Райън Мейсън, даде пресконференция преди домакинството на Манчестър Юнайтед от 33-тия кръг на Висшата лига (27 април, 22:15 часа).

Както е известно, той замени на поста уволнения след загубата с 1:6 от Нюкасъл Кристиан Стелини. 31-годишният бивш халф на "шпорите" влиза за втори път в тази роля, след като му се наложи да направи същото и преди две години, наследявайки тогава освободения Жозе Моуриньо. 

"Очаквам реакция, тотална реакция! Неделя беше много разочароваща за нас. Надявам се, че не само футболистите ще покажат такава, а и всички в клуба като цяло", започна Мейсън, отговаряйки на въпрос какво очаква от своите играчи след крушението срещу "свраките" на 23 април.

"Най-важното нещо е да върнем енергията и позитивизма обратно в отбора. Трябва да бъда реалист - ще бъде трудно да направя големи промени, но се надявам, че в края на сезона хората ще видят моя отпечатък върху тима", пожела си младият мениджър, а след това бе попитан дали би останал за постоянно на позицията:

"Честно казано, аз се чувствам готов. Знам, че съм готов. Ако дойде такова предложение, ще означава, че сме свършили добра работа. Но до края на сезона има 6 седмици. Фокусът ми в момента е върху четвъртък!".

Райън Мейсън заяви и че вярва, че успех срещу Манчестър Юнайтед е напълно възможен: "Те правят добър сезон и спечелиха трофей (б.р. - Купата на Лигата), което е важно за всеки голям клуб. Ще бъде трудно, но напълно вярвам, че можем да постигнем добър резултат".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юлиан Нагелсман е поставил 2 условия на Тотнъм!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички