Опит за извинение: Играчите на Тотнъм със специален жест към феновете след фиаското срещу Нюкасъл


Опит за извинение: Играчите на Тотнъм със специален жест към феновете след фиаското срещу Нюкасъл
Снимка: Getty Images

1318 0

Футболистите на Тотнъм намериха начин как по някакъв начин да се опитат да се реваншират на феновете си след срамната загуба с 1:6 от Нюкасъл. "Шпорите" губеха с 5:0 в рамките на 21 минути на "Сейнт Джеймс Парк" в неделя, преди да загубят в шокиращо представяне от настоящия си състав. Резултатът накара шефовете да уволни временния шеф Кристиан Стелини само четири мача, след като той пое пълен контрол след Антонио Конте.

Жест към феновете от страна на играчите на Тотнъм

В специално обръщение играчите обещаха да възстановят разходите на всички фенове, които са пътували за визитата на Нюкасъл. "Знаем, че това няма да промени случилото се в неделя. Ще дадем всичко от себе си, за да се реваншираме срещу Манчестър Юнайтед в четвъртък вечер. Тогава вашата подкрепа отново ще означава всичко за нас. Заедно и единствено заедно може да продължим напред", се казва в част от изявлението.

Срещата със "свраките" бе от ключово значение в битката за топ 4 и поражението съвсем затрудни ситуацията пред Тотнъм. В момента "шпорите" са пети в класирането - на шест точки зад Манчестър Юнайтед и Нюкасъл, всеки от които има поне по един мач по-малко. Увеличават се и информациите, че Юлиан Нагелсман ще бъде новият мениджър на Тотнъм, но той е поставил две важни условия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички