Райън Гигс с тежка критика към Лукаку: Едно време имахме Кантона, а сега?


Райън Гигс с тежка критика към Лукаку: Едно време имахме Кантона, а сега?
Снимка: Getty Images/Guliver

1819 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс изрази недоволството си от поражението на "червените дяволи" от Ливърпул с 3:1 в голямото дерби на Англия. Бившият капитан на тима очевидно трудно прие поражението и дори разкритикува нападателя на тима Ромелу Лукаку.

"Когато не биеш отбори като Уулвърхямптън и Кристъл Палас, тогава си поемаш критикитие и последствията. През годините стандартите в Манчестър Юнайтед се вдигаха постоянно нагоре. Имали сме уникални играчи, с които сме стигали до върха. Сегашните играчи свалиха това ниво рязко. Гледаме Лукаку и Погба на Световното първенство в Русия, те са най-добрите там. Като се върнат в отборите си и не правят нищо.

Едно време какви нападатели имахме? Такива като Кантона, които могат да вземат един лош пас и да го превърнат в голово положение. Сега имаме нападатели като Лукаку, които получават добра топка и я превръщат в още по-лоша", коментира Райън Гигс.

След края на срещата на "Анфийлд" друг легендарен капитан на Манчестър Юнайтед също изказа недоволството си. Какво каза Рой Кийн може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички