Моуриньо разкри каква е основната разлика между играчите на Ливърпул и Юнайтед


Моуриньо разкри каква е основната разлика между играчите на Ливърпул и Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1531 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри каква е основната разлика между неговите футболисти и тези на Ливърпул. Португалският специалист е на мнение, че "червените дяволи" притежават също толкова добри технически качества като тези на мърсисайдци, но им липсва физиката и интензитета, с които разполагат "червените" от Анфийлд.

"Имаме много футболисти, които са твърде уязвими, защото почти винаги са контузени и не мога да ги използвам никога. Когато си с непрекъснати контузии, е трудно да влезеш в добра физическа форма. След това идват и другите качества, които един играч или има, или няма. Не можеш да развиваш това, което го няма", смята Моуриньо.

"Ще ви дам пример: Робъртсън, Мане, Салах, Вайндалдум, Кейта, Фабиньо - всички те са физически футболисти, които освен това притежават и добри технически качества. Аз също имам много играчи, които притежават технически качества, но нямам много такива, които могат да играят с такъв интензитет", добави още португалецът.

Междувременно Садио Мане изуми с иновативен подход, за да постави Ромелу Лукаку в засада, с което бе отменен и голът на белгиеца. Видео и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички