Моуриньо: Щастлив съм, че Погба не игра срещу Ливърпул


Моуриньо: Щастлив съм, че Погба не игра срещу Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2202 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира липсата на звездата на тима Пол Погба от титулярния състав в голямото дерби на Острова срещу Ливърпул. Португалецът не съжалява, че е оставил полузащитника извън състава, тъй като е удовлетворен от останалите играчи на "червените дяволи" в средата на терена.

"Специалния" бе попитан дали е обмислял вариант, в който да започне дербито с Пол Погба в стартовия състав, а отговорът на Моуриньо бе повече от категоричен: "Не. Защото съм щастлив с Неманя Матич, Джеси Лингард и Андер Ерера."

По-рано през седмицата се появиха информации, че мениджърът на "червените" е набедил трима свои играчи след поражението от Валенсия в Шампионска лига, като сред тях е попаднал и френският халф. Някои медии на Острова дори посочиха, че Юнайтед се подготвя за раздяла с Погба още през зимата.

Междувременно Жозе Моуриньо посочи и основната разлика между неговите футболисти и тези на Ливърпул. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички