Легенда на Юнайтед с остри критики: Някои от тези играчи въобще не са за "Олд Трафорд"


Легенда на Юнайтед с остри критики: Някои от тези играчи въобще не са за "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1754 0

Бившият полузащитник и капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн се изказа остро за настоящите играчи на "червените дяволи" след загубата от Ливърпул в шампионата. Кийн е на мнение, че има играчи на "Олд Трафорд", които въобще не са за тим от калибъра на Юнайтед.

"Аз истински вярвам, че някои от тези играчи не стават за Манчестър Юнайтед. Затова отборът е толкова назад в сравнение с Манчестър Сити и Ливърпул. В защита е нужна здрава основа, а всъщност видях пълен хаос. Съперникът ги разпиля, а това е много притеснително, особено за бъдещето. Всички се стараят, но те просто трябва да си вършат работата. Грешните решения ни костват много мачове", сподели Кийн.

Легендата на "червените дяволи" е на мнение, че отборът трябва да се раздели със скъпата си покупка в средата на терена Пол Погба, който дори остана извън състава за мача с Ливърпул: "Щом дойде лятото, клубът трябва да се освободи от него (Пол Погба). Той вече веднъж напусна Юнайтед. На отбора му липсва класа. Смятам, че четвъртото място е най-доброто, на което могат да се надяват. Ако не знаехте кой играе днес, щяхте да си помислите, че гледате някой средняк от Чемпиъншип."

Междувременно днес ще бъде изтеглен жребият за Шампионска лига, където тимът на Манчестър Юнайтед продължава своето участие. Кога и къде да проследите тегленето, може да разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички