Райола за Погба: Той не е щастлив


Райола за Погба: Той не е щастлив
Снимка: Getty Images/Guliver

1807 0

Един от най-прочутите футболни агенти - Мино Райола, коментира свой клиент в лицето на ексцентричния полузащитник на Манчестър Юнайтед - Пол Погба. Французинът има още година от своя договор с "червените дяволи".

"Не знам нищо със сигурност (за бъдещето на Погба). Днес той не е щастлив, но това е, защото не играе. Той се възстановява. Пол не е щастлив, ако не играе. Всеизвестно е, че през миналата година очакванията на клуба към играча, както и на играча към клуба, не се сбъднаха" - заяви Райола.

Припомняме, че преди време агентът влезе в конфликт с Манчестър Юнайтед, като заяви, че клубът би съсипал дори легенди като Марадона и Пеле. Солскяер отвърна, като му заяви, че не е негова работа да коментира. Относно този случай, сега италианецът признава, че са били казани силни думи, но отношението му със собственика Ед Уудуърд са добри, а за Солскяер е чувал само хубави неща.

Междувременно, Рашфорд се противопостави на лошите прогнози и обяви кога ще се завърне в игра (вижте повече).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички