"Липсата на Роналдо не е страшна" - легенда на Юнайтед "посече" Кристиано


"Липсата на Роналдо не е страшна" - легенда на Юнайтед "посече" Кристиано
Снимка: Getty Images

3208 0

"Липсата на Кристиано Роналдо не е толкова сериозна", изрази мнение една от големите легенди на Манчестър Юнайтед и настоящ анализатор на Висшата лига Гари Невил. Бившият бранител на "червените дяволи" е част от екипа, който отразява дербито на Манчестър на Острова. 

Според защитника, най-титулуваният отбор в Англия играе по-добре срещу съперници като Манчестър Сити, когато играе на контраатака, а Роналдо не се вписва в подобна схема на игра. 

"През последните 3-4 години, особено при Оле, Юнайтед е контраатакуващ отбор. "Червените дяволи" се чувстват отлично, когато са в отбранителна позиция и трябва да контраатакуват срещу отбори, предпочитащи да владеят топката. 

Вярвам, че в ден като днешния и срещу опонент срещу Сити, играч като Кристиано Роналдо няма да липсва толкова. Разбира се, не мога да кажа, че липсата му е позитивна за Манчестър Юнайтед, но не виждам липсата му като толкова важна, колкото би била в други мачове. 

Мисля, че когато Манчестър Юнайтед трябва да атакува, далеч по-добре за отбора е да разчита на играч като МАркъс Рашфорд, отколкото на Кристиано", каза още Невил. 

Защо Роналдо е изваден от състава на Манчестър Юнайтед вижте, като последвате линка! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички