Пътищата на Манчестър Юнайтед и Давид Де Хеа се разделят през лятото


Пътищата на Манчестър Юнайтед и Давид Де Хеа се разделят през лятото
Снимка: GettyImages

2726 0

Манчестър Юнайтед и дългогодишният вратар на тима - Давид Де Хеа, почти сигурно ще се разделят по време на настоящия летен трансферен прозорец, съобщава американската медия "ESPN".

Ръководството на Юнайтед е вярвало, че е било близо до споразумение с вратаря за удължаване на договора му, но преговорите са се проточили и има сведения, че той може да напусне това лято. Договорът на Де Хеа е до края на юни, а гореспоменатия източник твърди, че "дяволите" не са активирали едногодишната клауза за удължаване на контракта му.

Двете страни са водили редица преговори през сезона, като целта е била да се намали драстично заплатата на испанеца, но в същото време бонусите за дадени постигнати цели да се увеличат. В крайна сметка, до сделка не се е стигнало.

Въпреки това представителите на Де Хеа продължават да преговарят с управата на "дяволите", но нито една от двете страни не е оптимистично настроена, че ще се стигне до споразумение. "ESPN" съобщава още, че 32-годишният футболист е получил оферти да се завърне в Ла Лига, или да продължи кариерата си в Саудитска Арабия.

Съвсем наскоро пък легенда на Манчестър Юнайтед си позволи остър коментар по адрес на Де Хеа и призова клуба да се отърве от него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички