Какво трябва да направи Манчестър Юнайтед, за да победи Байерн в битката за шампион с Наполи?


Какво трябва да направи Манчестър Юнайтед, за да победи Байерн в битката за шампион с Наполи?
Снимка: Getty Images

3413 0

И Манчестър Юнайтед, и Байерн Мюнхен са готови да платят клаузата за освобождаване на Ким Мин-Джае, но множество източници твърдят, че баварците водят в надпреварата за защитника на Наполи. Това означава, че "червените дяволи" трябва да повишат офертата си за заплата.

Какво трябва да направи Юнайтед, за да победи Байерн?

Очаква се Ким да напусне Наполи следващия месец. Клаузата му е валидна само за клубове извън Серия А през първите две седмици на юли. Той струва най-малко 50 милиона евро, въпреки че точната сума зависи от приходите на клуба, който го активира. Това би било около 60 милиона евро за Байерн и Ман Юнайтед.

Изданията в Италия твърдят, че баварците вече са пред гигантите от Висшата лига в надпреварата за високо оценения южнокорейски национал. Според Gazzetta Байерн е предложил повече пари на играча. Следователно "червените дяволи" все още не са извън надпреварата, но трябва да повишат офертата си за договор, за да победят германците.

Ким се присъедини към Наполи от Фенербахе само за 18 милиона евро миналото лято и беше една от звездите, вдъхновили "партонопеите" за първата победа на титлата в Серия А от 33 години. Наполи вече официално е и с нов треньор, след като обяви Руди Гарсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички