"Писна ми да го казвам": Легендарен капитан на Юнайтед се ядоса и сподели от какво се нуждае отборът


"Писна ми да го казвам": Легендарен капитан на Юнайтед се ядоса и сподели от какво се нуждае отборът
Снимка: Getty Images

7830 0

Един от легендарните капитани на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, направи доста емоционален коментар, в който заяви от какви футболисти се нуждае неговият любим тим, чиито цветове той защитаваше дълги години.

Превърналият се в анализатор бивш футболист е категоричен, че "дяволите" трябва да се подсилят на две ключови позиции - на вратата и в нападение, ако искат да се борят за златните медали във Висшата лига през следващата кампания.

"Юнайтед имат нужда от нов вратар и нападател от световна класа, писна ми да го казвам! Де Хеа не е достатъчно добър, той няма да е този, който ще върне Юнайтед към спечелването на трофеи", категоричен бе Кийн пред "ITV Sport".

Големите нужди на Юнайтед

Не само Рой Кийн е на мнението, че "дяволите" се нуждаят от нови футболисти на гореспоменатите позиции. Редица експерти на Острова съветват Ерик тен Хаг да се подсили не само с нов вратар, но и с първокласен нападател. Липсата на таран принуди нидерландският специалист да използва Маркъс Рашфорд като такъв, който направи зашеметяващ сезон, но не на своята оригинална позиция.

В същото време Давид де Хеа, въпреки че записа най-много чисти мрежи през изминалата кампания във Висшата лига, направи редица грешки в ключови моменти, които никак не се харесаха на феновете на Юнайтед, които силни го критикуваха през сезона. Плановете за лятна селекция на "Олд Трафорд" вече започнаха, а Ерик тен Хаг е готов да извади 40 милиона за датски национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички