Проговори още една от "мишените" на Роналдо: Ралф Рангник сподели какво мисли за изказванията на португалеца


Проговори още една от "мишените" на Роналдо: Ралф Рангник сподели какво мисли за изказванията на португалеца
Снимка: GettyImages

5208 0

Бившият наставник на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник също беше замесен в изказванията на Кристиано Роналдо за положението в английския тим. Миналия сезон той замести Оле Гунар Солскяер, но не успя да подобри изявите на отбора. Португалският нападател на „червените дяволи“ замеси и Рангник в изказванията си, но германецът се дистанцира.

В скандалното си интервю Роналдо заяви, че не е могъл да приеме назначаването на тогавашния заместник начело на отбора: „След като уволниха Оле, те доведоха спортния директор Ралф Рангник. Това е нещо, което никой не разбира. Това ме изненада. Ако дори не си треньор, как ще бъдеш шеф на Манчестър Юнайтед? Дори не бях чувал за него“.

От изказването на португалеца става ясно, че назначението най-много го е притеснило с това, че Рангник е бил спортен директор, но не и старши треньор.

Думите не минаха покрай ушите на германеца, който получи и въпроси относно мнението на Роналдо. В отговор на това той заяви: „Селекционер съм на националния отбор на Австрия. Не е моя работа да съдя изказванията му. Това е работа на Манчестър Юнайтед“.

Колкото до бъдещето на Роналдо на "Олд Трафорд" - развръзката тепърва предстои.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички