На "Олд Трафорд" приключват с Роналдо, спрягат Мбапе и Осимен за негови заместници


На "Олд Трафорд" приключват с Роналдо, спрягат Мбапе и Осимен за негови заместници
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2857 0

Медиите във Великобритания продължават да следят обстановката на "Олд Трафорд", където бъдещето на Кристиано Роналдо за пореден път през последните месеци изглежда крайно неясно. Сега обаче се оказва, че ръководството на тима може да осигури на Ерик тен Хаг нова суперзвезда. 

Става въпрос за световния шампион Килиан Мбапе, който след броени дни ще стартира участието си на Мондиал 2022 с Франция и ще се опита да защити трофея си от 2018 г. От Mirror смятат, че не е изключено нападателят на ПСЖ да се озове на "Олд Трафорд" съвсем скоро. 

Смята се, че английският колос е планирал сериозна офиерта към Мбапе през идното лято, когато договора на Роналдо изтича, а към момента не изглежда вероятно да бъде подновен. От "Олд Трафорд" биха имали възможност да платят на 23-годишния французин 150 милиона лири, както и да му плаща по 500 000 лири на седмица - същата сума, която получава и 37-годишният португалец.

Мбапе се присъедини към ПСЖ през юли 2018 г., като записа 237 мача за френския клуб, в които е отбелязал 190 гола и асистирал още 93 пъти. Очаква се през предстоящата зима "червените дяволи" да пробват офанзива и за суперзвездата на Наполи - Виктор Осимен.

Вижте с каква позиция излезе Тен Хаг за Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички