Прогоненият безпардонно Ромелу Лукаку получава нов шанс в Челси


Прогоненият безпардонно Ромелу Лукаку получава нов шанс в Челси
Снимка: Getty Images

1867 0

Нападателят на Челси Ромелу Лукаку, който в момента играе за Интер под наем, може да получи нов шанс в "синия" клуб, но преди това да се случи, то трябва да бъде изпълнено едно важно условие, твърди "Gazzetta dello Sport".

Самото условие е свързано с евентуалния нов мениджър, който ще поеме лондонския клуб. Според изданието, ако аржентинският специалист Маурисио Почетино заеме поста, то той ще бъде повече от доволен да позволи на белгиеца да възроди кариерата си на "Стамфорд Бридж".

Какво се случи с Лукаку и Челси?

Челси си осигури услугите на белгийския таран през лятото на 2021 година, като заплати близо 85 милиона паунда на Интер за него. Вторият му период при "сините" започна добре, но белгиецът разочарова всички свързани с клуба, след като даде "експлозивно" интервю за "Sky Sports".

В медийната изява белгиецът сподели, че не се чувства у дома си и че Интер му липсва. Тези думи не се харесаха никак на тогавашния мениджър на клуба Томас Тухел, който го извади от стартовата единайсеторка. През лятото на 2022 година пък Лукаку бе пратен под наем обратно в бившия си тим Интер.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Звезда на Челси позира с екип на Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички