Проблеми с контузени за Лампард преди Тотнъм


Проблеми с контузени за Лампард преди Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1344 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард даде информация за контузените играчи в тима преди утрешния сблъсък на неговия тим срещу Тотнъм от 27-мия кръг на Висшата лига. Английският наставник няма да може да разчита на редица футболисти в двубоя срещу „шпорите“.

Кристиан Пулишич остава извън сметките на Лампард за утрешния мач, като е твърде вероятно американецът да пропусне и двубоя срещу Байерн Мюнхен от Шампионската лига. Крилото не е играло от двубоя срешу Брайтън в първия ден от новата година.

Друг от важните играчи в тима Н'голо Канте се очаква да бъде извън строя поне 3 седмици. Французинът напусна принудително срешата с Манчестър Юнайтед още в самото ѝ начало. Тами Ейбрахам тренира с отбора в последните два дни, като според близки до клуба хора той е готов на 70 процента. Не се очаква обаче един от другите млади таланти в тима Калъм Хъдсън-Одой да бъде здрав.

Единствените положителни новини за Лампард са свързани със завръщането в игра на Рубен Лофтъс-Чийк. Английският халф не е играл от 12-ти май миналата година, когато получи контузия в ахилеса.

Челси все още се намира на 4-тото място в класирането във Висшата лига, но може да бъде изпреварен, ако загуби от Тотнъм в утрешния ден. Двубоят на „Стамфорд бридж“ стартира от 14:30. А ето защо Лампард е влязал в конфликт с ръководството на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички