Лампард избухна с куп претенции към съдията на мача с Юнайтед


Лампард избухна с куп претенции към съдията на мача с Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1653 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард негодува по повод недадения червен картон на Хари Магуейаър от Манчестър Юнайтед в снощното дерби във Висшата лига между двата тима. Както е известно, "червените дяволи" спечелиха с 2:0 на "Стамфорд Бридж", а системата ВАР отмени две попадения на "сините".

"Ние отстъпваме на нашия стадион, контролирайки топката и нанасяйки множество удари към вратата на съперника. Челси създава моменти и е втори след Ливърпул в това отношение, но ефективността е нулева. Няма победи без голове, но в същото време не може да разчиташ цял сезон на един Ейбрахам", коментира Лампард след мача.

Легендата на клуба обяви, че контузията на Нголо Канте, получена непосредствено преди мача срещу Юнайтед, е мускулна. "Засега не изглежда добре, но трябва да направим допълнително изследване", поясни той. "Трудна вечер за нас. Не заслужавахме да бъдем победени. Сезонът започва в момента - Челси е четвърти. Същността на Висшата лига е, че всеки може да вземе точки от всеки", добави младият треньор.

Относно ситуацията с Магуайър той заяви: "Хари трябваше да напусне терена, очевидно бе... Аспиликуета беше избутан, голът на Зума трябваше да бъде зачетен. Да, кракът на Жиру беше в засада, но такива са сега правилата. Не мога да разбера защо реферите не използват мониторите", категоричен бе той. А как Магуайър обясни "провинението" си вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички