"Признавам си, сгреших"! Легендата на Ливърпул Джейми Карагър бе впечатлен от младия Стефан Байчетич


"Признавам си, сгреших"! Легендата на Ливърпул Джейми Карагър бе впечатлен от младия Стефан Байчетич
Снимка: Getty Images

8418 0

Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, не се посвени да признае, че е сгрешил с първоначалното си мнение за един от големите таланти на мърсисайдци в лицето на Стефан Байчетич

Младият полузащитник остави страхотни впечатления с изявите си по време на двубоя с градския съперник Евертън в понеделник, завършил 2:0 в полза на "червените". 18-годишният халф стартира рамо до рамо с Джордан Хендерсън и Фабиньо в средата. 

Карагър от своя страна е имал опасения, че младокът няма да се справи, предвид емоционалния заряд на дербито. Те обаче бяха напълно опровергани от родения в Испания състезател, който бе в основата на успеха на мърсисайдци.

"Трябва да бъда честен. Преди мача исках Хендерсън и Фабиньо обратно в отбора и не бях сигурен, че младото момче ще отстои физически на съперниците си. Той обаче беше фантастичен през първото полувреме", каза Карагър, коментирайки срещата по "Sky Sports".

Байчетич записа 2 намеси, 2 единоборства и 1 изчистване срещу "карамелите", печелейки нови два въздушни двубоя. Той определено се е харесал на треньора Юрген Клоп, който упорито го налага в последните мачове на "червените".

Ето за кой играч на вечния съперник Манчестър Юнайтед призна, че е сгрешил Карагър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички