"Тук прекалихте": Запалянковци на Юнайтед скочиха на други такива заради обиди към Магуайър (ВИДЕО)


"Тук прекалихте": Запалянковци на Юнайтед скочиха на други такива заради обиди към Магуайър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7800 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед записа още една победа в приятелските си срещи по време на предсезонната подготовка. Този път "червените дяволи" сломиха добре познат опонент в лицето на Арсенал, след като надделяха с 2:0.

Единствените попадения в срещата бяха дело на новия капитан на Юнайтед Бруно Фернандеш, както и на оставилия отлични впечатления с играта си Джейдън Санчо (въпреки че англичанинът не бе използван на типичната си позиция).

Бившият капитан на Юнайтед пък Хари Магуайър отново не успя да блесне с играта си на терена. Това му донесе нова доза критики, но и неприятни обиди след срещата от привърженици, застанали на няколко метра от него.

Това от своя страна пък разцепи фенове на "червените дяволи" на две. Някои от тях не останаха никак доволни от тези прояви и защитиха английския бранител в социалните мрежи. Те посочват, че Магуайър в действителност не е бил на добро ниво, но и че заслужава уважение и в никакъв случай подобно грозно отношение.

Сред обидите, които могат да се чуят на видеото, присъства думата "животно", както и "голяма глава". Кадрите можете да намерите по-долу в материала. А какво е казал Хари Магуайър на Бруно Фернандеш при връчването на капитанската лента?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички