Приказно: Как Мартин Петров изведе 7-годишния Фодън за ръка на терена (ВИДЕО)


Приказно: Как Мартин Петров изведе 7-годишния Фодън за ръка на терена (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3842 0

Един от най-перспективните млади играчи на Манчестър Сити - бъдещето на отбора, Фил Фодън, извървява дълъг път, за да се утвърди в звездния състав на "гражданите" при Пеп Гуардиола. 20-годишният англичанин изживява мечтата си, като играе редовно за отбора.

Нещо повече - това е отборът, чийто юноша е той, а на всичкото отгоре представянето му за него е просто приказно. Той потвърди това и в последния мач на отбора при дербито срещу Ливърпул, когато дори се разписа.

В интернет пространството се появи любопитно видео, на което Фодън е в ролята на едно от децата, които придружават футболистите при появата им на терена. По-любопитното е, че Фодън държи ръката на един от великите български футболисти от близкото минало Мартин Петров.

Тогава Фодън е едва на 7 години, а едва ли някой е предполагал, че след 13 години камерата отново ще го следи на стадиона, но този път като звезда.

А защо Манчестър Сити е с едни гърди пред ПСЖ в битката за Лионел Меси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички