Престижно английско издание: Манчестър Юнайтед се чуди за играча на Тотнъм, който бе първият нов на Моуриньо


Престижно английско издание: Манчестър Юнайтед се чуди за играча на Тотнъм, който бе първият нов на Моуриньо
Снимка: GettyImages

3160 0

Манчестър Юнайтед обмисля изненадващ трансфер на полузащитника на Тотнъм Пиер-Емил Хойберг, информира престижното британско издание The Telegraph. "Червените дяволи" имат възможност да започнат преговорите за футболист, с когото "шпорите" са склонни да се разделят. Крайният срок е петък, когато затваря трансферният прозорец.

Атлетико Мадрид вече видя приета оферта от 30 милиона паунда за 28-годишния халф, но трансферът пропадна, след като клубът и играчът не успяха да се разберат за условията му. Неотдавна Хойберг отказа и шанса да играе в Саудитската професионална лига.

Той се присъедини към Тотнъм с договор за срок от пет години през 2020 година срещу 15 милиона паунда от Саутхемптън. Датчанинът бе първият летен трансфер на тогавашния наставник Жозе Моуриньо и бе ключова част от тима.

Предстои да разберем дали Юнайтед ще прецени, че има нужда от Хойберг. Клубът е натискан от мениджъра Ерик тен Хаг за нов полузащитник. От Юнайтед пък вече са отправили оферта към футболист на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички