Манчестър Юнайтед се превърна в непревземаем на своя "Олд Трафорд"


Манчестър Юнайтед се превърна в непревземаем на своя "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

2104 0

Манчестър Юнайтед се добра до ценен успех с 3:2 в третия кръг на английската Висша лига, побеждавайки Нотингам Форест у дома. С победата, която бе постигната с обрат, "червените дяволи" записаха чудесно постижение, което само може да радва техните фенове.

"Олд Трафорд" се превърна в крепост

С победата днес (26 август) Юнайтед записа 20-та поредна среща в английската Висша лига, в която не губи на своя "Олд Трафорд". В сбора от тези мачове "червените дяволи" са стигнали до 17 победи и 3 равенства.

Също е доста интересна и доминацията в головата разлика - в тези срещи са отбелязани 39 гола от "червените", като в собствената си врата са допуснали 12. 10 от мачовете пък възпитаниците на Ерик тен Хаг са записали 10 чисти мрежи.

Не е тайна, че Юнайтед започна колебливо новата кампания. Отборът от Манчестър има загуба и две победи на своята сметка, но миналогодишния старт на "дяволите" бе подобен, а те в крайна сметка, завършиха кампанията в топ 4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички