В подсилване на защитата: Манчестър Юнайтед с официална оферта към Барселона


В подсилване на защитата: Манчестър Юнайтед с официална оферта към Барселона
Снимка: Getty Images

4856 0

Манчестър Юнайтед има намерението да подсили защитата си преди края на трансферния прозорец, а левия защитник на Барселона Маркос Алонсо изглежда като техния предпочитан вариант.

В търсене на нов защитник за укрепване на слабите страни

32-годишният футболист пристигна миналото лято като свободен агент от Челси, като прекара по-голямата част от миналата година, играейки извън позиция в централната защита. Нещо, което попречи на играча да покаже на какво е способен на терена.

Според Sport Юнайтед вече е изпратил официална оферта за наем за Алонсо. Тъй като остават по-малко от 12 месеца от договора му с Барселона, той ще бъде свободен агент в края на наема, след което Юнайтед ще му предложи допълнителна година.

Барселона има желание да остави Алонсо да напусне в последните дни на трансферния пазар, тъй като се опитват да освободят място в лимита на заплатите си. Предполага се, че Алонсо печели 9-10 милиона евро на година, което го прави един от най-добре печелещите в отбора. Според информацияра Шави Ернандес иска да се придържа към Алонсо, изглежда, че клубът го вижда като прекалено голям разход. По-рано стана ясно, че Барса са уредили пореден трансфер от Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички