Предупредиха Ливърпул за трансферните намерения към звезда от Мондиал 2022


Предупредиха Ливърпул за трансферните намерения към звезда от Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

4402 0

Бившият национал на Шотландия - Доналд Хътчисън, посъветва Ливърпул и Юрген Клоп да действат предпазливо на зимния трансферен пазар и да не купуват играчи панически.

Коментарите на бившия футболист дойдоха на фона на слуховете за интереса на "червените" към мароканския национал Софиян Амрабат, който впечатли с изявите си на Световното първенство по футбол в Катар.

"Те трябва да се уверят, че няма да изпаднат в паника на трансферния пазар. Гледах Амрабат на Световното първенство. Той игра брилянтно в Катар, но не беше толкова добър за Фиорентина от 18 месеца насам, така че Ливърпул трябва да действа внимателно и да се увери в способностите му, без да действа панически", каза Хътчинсън за ESPN.

Мароканската звезда Амрабат "изгря" на Мондиала, когато "атласките лъвове" се превърнаха в първата африканска нация, играла на полуфинал на световно първенство. Полузащитникът беше безпогрешен в халфовата линия, изнасяше топката напред уверено и винаги помагаше както в дефанзивен, така и в офанзивен план.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Съветват Клоп да направи промени в единайсеторката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички