Редица клубове на опашка за талант на Ливърпул


Редица клубове на опашка за талант на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1546 0

Астън Вила е един от отборите, които искат нападателя на Ливърпул Рийън Брюстър под наем. „Мърсисайдци“ ще дадат шанс на младия футболист да покаже качествата си по време на предсезонната подготовка на тима преди да решат бъдещето му.

20-годишният Брюстър впечатли с изявите си по време на престоя си под наем в тима на Суонзи през миналата година. Английският нападател вкара 11 гола в 22 мача за уелския отбор, като му помогна да достигне фазата на плейофите в Чемпиъншип. В Ливърпул са впечатлени от прогреса на Брюстър и смятат, че отдаване под наем в отбор от Висшата лига може да бъде добра следваща стъпка в кариерата на футболиста. В момента нападателят е с отбора на Юрген Клоп в Австрия и ще вземе участие в приятелските мачове на „мърсисайдци“ преди началото на сезона.

Астън Вила е един от тимовете, които се надяват да вземат играча преди затварянето на трансферния прозорец през октомври. Виланите изпитват проблеми в атака, след като нито Уесли, нито Мбвана Самата не успяха да впечатлят с изявите си през миналата кампания. Нюкасъл, Бърнли, Брайтън, Кристъл Палас и Фулъм са отправили запитване за нападателя, като интерес към него има и от изпадналите от елита на Англия Норич, Борнемут и Уотфорд. А ето какво е бъдещето в Ливърпул на Джердан Шакири.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички