Преди сблъсъка с Евертън : Почетино призна какво куца в Челси


Преди сблъсъка с Евертън : Почетино призна какво куца в Челси
Снимка: Getty Images

1785 0

Челси ще гостува на Евертън в здрав сблъсък от 16-ия кръг на Висшата лига. „Сините“ от Лондон се представят повече от колебливо от  началото на сезона, а „карамелите“ отнесоха тежко наказание с отнемане на 10 точки от актива им.

Мениджърът на лондончани Маурисио Почетино призна, че тимът му е уязвим при статични положения. Той се надява, че в Ливърпул възпитаниците му няма да допуснат колебания и ще се справят с тези ситуации в наказателното си поле. 

ИЗКАЗВАНЕТО НА ПОЧЕТИНО

През последната седмица работихме върху този тип ситуация. Мисля, че две неща са важни да се знаят. Ние не оказвахме натиск върху противника, който играе с топката. Трябва да се подобрим. Допускайки голове по този начин, може би не показвам прекалено много емоции, но наистина съм разстроен. Трябва да работим много, много по-добре в тези ситуации“, обяви Почетино.

„Те са млади. Очакванията са огромни, когато пристигнеш. Това не е само индивидуалното, но и колективното очакване в клуб като Челси“, заяви Почетино за партньорството в халфовата линия между Енцо Фернандес и Мойсес Кайседо, които акостираха на „Стамфорд Бридж“ срещу над 220 милиона лири .

ВИЖТЕ ОЩЕ: Маурисио Почетино призна надмощието на Манчестър Юнайтед, но откри и оправдание

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички