Маурисио Почетино сравни нова "перла" на Челси със световноизвестен футболист


Маурисио Почетино сравни нова "перла" на Челси със световноизвестен футболист
Снимка: Getty Images

1736 0

Старши треньорът на Челси - Маурисио Почетино, заяви, че Коул Палмър му напомня на национала на Аржентина и настоящ футболист на Бенфика - Анхел ди Мария.

Това се случи на пресконференция преди утрешния (12-и ноември) сблъсък с Манчестър Сити. Припомняме, че 21-годишният играч изненадващо напусна "гражданите" в края на лятото, за да подпише дългосрочен договор със столичани.

Почетино бе попитан от журналист дали открива прилики между Палмър и бившия играч на Челси Хуан Мата, а наставникът отговори по следния начин: "Хуан Мата? Не, той е по-скоро като Анхел ди Мария! От гледна точка на физиката и на начина, по който се движи по терена...".

Откакто се присъедини към лондончани нападателят се отчете с 3 гола и 4 асистенции в общо 10 мача, но мениджърът не е изненадан от добрите му изяви:

"Не бих казал, че съм изненадан, защото в Манчестър Сити рядко получаваше игрови минути, за да покаже какво може. Ние сме два различни клуба, които имат различни цели. Може би той пасва по-добре на нас", обясни Почетино.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Хосеп Гуардиола напомни за големия си "кошмар" и бе откровен: Рано или късно Челси ще бъде топ конкурент!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички